Glad Form i Valdemarsvik

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Valdemarsvik och Glad Form i Valdemarsvik är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Glad Form i Valdemarsvik är ett av dem. Statusen för Glad Form i Valdemarsvik är att Bolaget är aktivt.

Glad Form i Valdemarsvik är ett Enskild firma och skapades 1998-04-28. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Valdemarsvik där bolaget finns i jobbar för att bolag som Glad Form i Valdemarsvik ska trivas.

Glad Form i Valdemarsvik är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Valdemarsvik så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Möbelrenovering, textil design, konsthantverk.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Glad Form i Valdemarsvik är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Glad Form i Valdemarsvik och det finns flera bolag som är det idag i Valdemarsvik.

Vill man komma i kontakt med Glad Form i Valdemarsvik så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 011-187076.

.

De som är på något sätt har med Glad Form i Valdemarsvik är Dockner Juslin, Karin Mari som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Glad Form i Valdemarsvik har 610225-XXXX som sitt organisationsnummer.