Askungen & Lumberjack, Jeanette Magnussons Syatelje

Östergötlands län

Information

Askungen & Lumberjack, Jeanette Magnussons Syatelje är ett av många företag som finns i Valdemarsvik. Det är nämligen den kommunen som Askungen & Lumberjack, Jeanette Magnussons Syatelje finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Askungen & Lumberjack, Jeanette Magnussons Syatelje är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-08-23.

Askungen & Lumberjack, Jeanette Magnussons Syatelje som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1990-06-15. Men sedan 2007-09-06 så har Askungen & Lumberjack, Jeanette Magnussons Syatelje varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Askungen & Lumberjack, Jeanette Magnussons Syatelje så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Valdemarsvik arbetar för att företag som Askungen & Lumberjack, Jeanette Magnussons Syatelje ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Askungen & Lumberjack, Jeanette Magnussons Syatelje. Det finns flera företag i Östergötlands län.

Hemsydda kläder och stickade tröjor.

Firmatecknare för Askungen & Lumberjack, Jeanette Magnussons Syatelje är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Askungen & Lumberjack, Jeanette Magnussons Syatelje och det är följande personer, Magnusson, Anita Jeanette som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Askungen & Lumberjack, Jeanette Magnussons Syatelje är 610927-XXXX.