Husbutiken i Östergötland

Östergötlands län

Information

630523-XXXX är organisationsnummer för företaget Husbutiken i Östergötland. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Husbutiken i Östergötland är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Valdemarsvik som är den kommunen som Husbutiken i Östergötland finns i.

Husbutiken i Östergötland har varit registrerat sedan 2004-10-19 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-10-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Husbutiken i Östergötland så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-10-07.

Husbutiken i Östergötland är och det finns flera bolag i Valdemarsvik som också är .

Firmatecknare för Husbutiken i Östergötland är följande:

Vill ni komma i kontakt med Husbutiken i Östergötland så kan ni göra det på telefon genom 011-164065 eller genom brev på följande adress:

Företaget skall bedriva försäljning av nyproducerade hus, inköp och försäljning av tomter, cateringverksamhet, konsulttjänster inom restaurang och livsmedelsbranschen, äga travhästar för tävling och avel.

Det finns olika personer som har en koppling med Husbutiken i Östergötland och det är Larsson, Håkan Kennet som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,