Kjell Johanssons Byggservice

Östergötlands län

Information

631124-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Kjell Johanssons Byggservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kjell Johanssons Byggservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Valdemarsvik som är den kommunen som Kjell Johanssons Byggservice finns i.

Kjell Johanssons Byggservice har varit registrerat sedan 1986-08-01 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kjell Johanssons Byggservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Kjell Johanssons Byggservice är och det finns flera verksamheter i Valdemarsvik som också är .

Firmatecknare för Kjell Johanssons Byggservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kjell Johanssons Byggservice så kan ni göra det på telefon genom 070-6993337 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Kjell Johanssons Byggservice och det är Johansson, Karl Kjell Yngve som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,