Holmtebo Lantbruk, Ekgården

Östergötlands län

Information

640309-XXXX är organisationsnummer för bolaget Holmtebo Lantbruk, Ekgården. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Holmtebo Lantbruk, Ekgården är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Valdemarsvik som är den kommunen som Holmtebo Lantbruk, Ekgården finns i.

Holmtebo Lantbruk, Ekgården har varit registrerat sedan 2003-05-12 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Holmtebo Lantbruk, Ekgården så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Holmtebo Lantbruk, Ekgården är och det finns flera bolag i Valdemarsvik som också är .

Firmatecknare för Holmtebo Lantbruk, Ekgården är följande:

Vill ni komma i kontakt med Holmtebo Lantbruk, Ekgården så kan ni göra det på telefon genom 070-5113565 eller genom brev på följande adress:

Lantbruk.

Det finns olika personer som har en koppling med Holmtebo Lantbruk, Ekgården och det är Gustafsson, Torbjörn Ingemar som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,