KroppsterapiStudion. Martina Mossenberg

Östergötlands län

Information

KroppsterapiStudion. Martina Mossenberg är ett av många verksamheter som finns i Valdemarsvik. Det är nämligen den kommunen som KroppsterapiStudion. Martina Mossenberg finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

KroppsterapiStudion. Martina Mossenberg är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-03-08.

KroppsterapiStudion. Martina Mossenberg som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2002-02-26. Men sedan 2007-03-08 så har KroppsterapiStudion. Martina Mossenberg varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på KroppsterapiStudion. Martina Mossenberg så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0123-51046.

Valdemarsvik arbetar för att verksamheter som KroppsterapiStudion. Martina Mossenberg ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för KroppsterapiStudion. Martina Mossenberg. Det finns flera verksamheter i Östergötlands län.

Massage behandlingar av utbildad massageterapeut.

Firmatecknare för KroppsterapiStudion. Martina Mossenberg är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till KroppsterapiStudion. Martina Mossenberg och det är följande personer, Krumlinde, Kerstin Martina som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för KroppsterapiStudion. Martina Mossenberg är 640611-XXXX.