Näs Skog & Bygg

Östergötlands län

Information

641126-XXXX är organisationsnummer för företaget Näs Skog & Bygg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Näs Skog & Bygg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Valdemarsvik som är den kommunen som Näs Skog & Bygg finns i.

Näs Skog & Bygg har varit registrerat sedan 1990-08-24 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Näs Skog & Bygg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan -0001-11-30.

Näs Skog & Bygg är och det finns flera bolag i Valdemarsvik som också är .

Firmatecknare för Näs Skog & Bygg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Näs Skog & Bygg så kan ni göra det på telefon genom 0123-20351 eller genom brev på följande adress:

Allt förekommande inom jord- och skogsbruk samt byggnads- och snickeriarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Näs Skog & Bygg och det är Svensson, Lars Gustaf som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,