T.Modig Service på väg

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Valdemarsvik och T.Modig Service på väg är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och T.Modig Service på väg är ett av dem. Statusen för T.Modig Service på väg är att Bolaget är aktivt.

T.Modig Service på väg är ett Enskild firma och skapades 2006-04-10. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Valdemarsvik där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som T.Modig Service på väg ska trivas.

T.Modig Service på väg är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-23. I Valdemarsvik så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Ambulerande mekaniker. *Serva & reparera främst motorcyklar, mopeder, cyklar och gräsklippare. *Viss försäljning av reservdelar. *Arbetskraftuthyrning. Serva och reparera från lastbilsskåp (rullande verkstad). Hämta och bärga fordon för reperation. Hyra ut mig själv till företag för kortare arbeten. Utföra vissa transporter såsom flyttningar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att T.Modig Service på väg är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-23.

Idag är T.Modig Service på väg och det finns flera verksamheter som är det idag i Valdemarsvik.

Vill man komma i kontakt med T.Modig Service på väg så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3063373.

.

De som är på något sätt har med T.Modig Service på väg är Modig, Ernst Anders Torbjörn som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

T.Modig Service på väg har 650523-XXXX som sitt organisationsnummer.