Rolandson's Massage & Hälsa

Östergötlands län

Information

I Valdemarsvik finns det ett Enskild firma som heter Rolandson's Massage & Hälsa. Det finns flera företag som liknar Rolandson's Massage & Hälsa i Östergötlands län. Valdemarsvik är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Rolandson's Massage & Hälsa är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-03-02 och det finns flera bolag som är det i Östergötlands län.

Sedan 2001-04-20 så har Rolandson's Massage & Hälsa varit registrerat och sedan 2001-03-02 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Rolandson's Massage & Hälsa och det finns fler företag som är det i Valdemarsvik.

Vill man komma i kontakt med Rolandson's Massage & Hälsa så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Rolandson's Massage & Hälsa så kan ni göra det på 0121-30351.

Ambulerande massageterapeut med inriktning på företag och privatpersoner. Kurssamordnare, vattengympa, ergonomi, kost, näring, ljusterapi, massage i egen lokal, SPA-behandlingar brevid försäljning samt benvaxning.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Rolandson, Anna Birgitta som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Rolandson's Massage & Hälsa har 650722-XXXX som sitt organisationsnummer.