Allergifria Gården i Östergötland

Östergötlands län

Information

Allergifria Gården i Östergötland är en verksamhet som finns i Valdemarsvik. I Allergifria Gården i Östergötland finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sörensen, Jens Ove som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Allergifria Gården i Östergötland så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Allergifria Gården i Östergötland på telefon .

Lant och skogsbruk. Djurhållning, uppfödning, försäljning av kött och rasdjur som är "allergivänliga". Bo på lantgård samt sutdiebesök för djur allergiker. Skogen kommer att skötas som brukligt. Djurhållningen kommer innefatta kor, höns, hund, katt, kanin, gris, chinchilla samt häst.

Idag är Allergifria Gården i Östergötland av bolagstypen Enskild firma.

Allergifria Gården i Östergötland är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Valdemarsvik arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Allergifria Gården i Östergötland innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-09-29 och Allergifria Gården i Östergötland är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-09-29.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Allergifria Gården i Östergötland så är det följande:

Allergifria Gården i Östergötland har 651018-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.