Tingvalls Mureri

Östergötlands län

Information

651109-XXXX är organisationsnummer för bolaget Tingvalls Mureri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tingvalls Mureri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Valdemarsvik som är den kommunen som Tingvalls Mureri finns i.

Tingvalls Mureri har varit registrerat sedan 1989-12-15 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tingvalls Mureri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Tingvalls Mureri är och det finns flera bolag i Valdemarsvik som också är .

Firmatecknare för Tingvalls Mureri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tingvalls Mureri så kan ni göra det på telefon genom 070-5911376 eller genom brev på följande adress:

Mureri, kakelsättning och putsning m m. Golvläggning och snickeriarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Tingvalls Mureri och det är Tingvall, Kjell Gustav som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,