Social & Rehabkonsult, SRK

Östergötlands län

Information

680110-XXXX är organisationsnummer för bolaget Social & Rehabkonsult, SRK. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Social & Rehabkonsult, SRK är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Valdemarsvik som är den kommunen som Social & Rehabkonsult, SRK finns i.

Social & Rehabkonsult, SRK har varit registrerat sedan 2001-08-14 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-03-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Social & Rehabkonsult, SRK så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-03-11.

Social & Rehabkonsult, SRK är och det finns flera bolag i Valdemarsvik som också är .

Firmatecknare för Social & Rehabkonsult, SRK är följande:

Vill ni komma i kontakt med Social & Rehabkonsult, SRK så kan ni göra det på telefon genom 070-8251897 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet med inriktning mot psykosociala och rehabiliterade uppdrag, import och försäljning av rekreations- och fritidsartiklar.

Det finns olika personer som har en koppling med Social & Rehabkonsult, SRK och det är Hallenberg, Petri Reino Juhani som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,