Mia's hår & brud

Östergötlands län

Information

Mia's hår & brud är ett av många företag som finns i Valdemarsvik. Det är nämligen den kommunen som Mia's hår & brud finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Mia's hår & brud är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Mia's hår & brud som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1993-04-05. Men sedan 1996-01-01 så har Mia's hår & brud varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mia's hår & brud så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0121-30508.

Valdemarsvik arbetar för att företag som Mia's hår & brud ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Mia's hår & brud. Det finns flera företag i Östergötlands län.

Uthyrning och försäljning av brudassesoarer, brudklänningar och diverse tillbehör. Brudklädslar, make up, tippar etc. Nageldeko- rationer, vaxning, bijouterier, tärn- och näbbklänningar samt tillbehör. All förekommande hårvård.

Firmatecknare för Mia's hår & brud är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mia's hår & brud och det är följande personer, Samuelsson Trysberg, Kerstin Maria E som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Mia's hår & brud är 680302-XXXX.