Datorkällan i Östergötland

Östergötlands län

Information

680407-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Datorkällan i Östergötland. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Datorkällan i Östergötland är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Valdemarsvik som är den kommunen som Datorkällan i Östergötland finns i.

Datorkällan i Östergötland har varit registrerat sedan 2000-03-24 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Datorkällan i Östergötland så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Datorkällan i Östergötland är och det finns flera verksamheter i Valdemarsvik som också är .

Firmatecknare för Datorkällan i Östergötland är följande:

Vill ni komma i kontakt med Datorkällan i Östergötland så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Försäljning av datorer och biltelefoner samt tillbehör. Reparation samt underhåll av datorer och biltelefoner samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Datorkällan i Östergötland och det är Österberg, Per-Åke Jörgen som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,