Kiosken Freda

Östergötlands län

Information

690909-XXXX är organisationsnummer för företaget Kiosken Freda. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kiosken Freda är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Valdemarsvik som är den kommunen som Kiosken Freda finns i.

Kiosken Freda har varit registrerat sedan 2000-05-23 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-06-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kiosken Freda så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-06-01.

Kiosken Freda är och det finns flera bolag i Valdemarsvik som också är .

Firmatecknare för Kiosken Freda är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kiosken Freda så kan ni göra det på telefon genom 0123-10082 eller genom brev på följande adress:

Kiosk med video, godis, tobak, m.m.

Det finns olika personer som har en koppling med Kiosken Freda och det är Fahlström, Gun Elisabeth Liona som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,