Skillingbackens Måleri

Östergötlands län

Information

691013-XXXX är organisationsnummer för företaget Skillingbackens Måleri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skillingbackens Måleri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Valdemarsvik som är den kommunen som Skillingbackens Måleri finns i.

Skillingbackens Måleri har varit registrerat sedan 2007-04-23 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skillingbackens Måleri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-24.

Skillingbackens Måleri är och det finns flera bolag i Valdemarsvik som också är .

Firmatecknare för Skillingbackens Måleri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Skillingbackens Måleri så kan ni göra det på telefon genom 0123-12500 eller genom brev på följande adress:

Måleri, tapetsering, ådring, memorering.

Det finns olika personer som har en koppling med Skillingbackens Måleri och det är Svenneryd, Carl Roald Ronnie som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,