Harstena turistservice

Östergötlands län

Information

720329-XXXX är organisationsnummer för bolaget Harstena turistservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Harstena turistservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Valdemarsvik som är den kommunen som Harstena turistservice finns i.

Harstena turistservice har varit registrerat sedan 1991-12-13 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Harstena turistservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Harstena turistservice är och det finns flera bolag i Valdemarsvik som också är .

Firmatecknare för Harstena turistservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Harstena turistservice så kan ni göra det på telefon genom 0123-42050 eller genom brev på följande adress:

Kiosk och livsmedelshandel.

Det finns olika personer som har en koppling med Harstena turistservice och det är Lindkvist, Karl Magnus som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,