Gusum Solopellets

Östergötlands län

Information

Gusum Solopellets hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Valdemarsvik som är den kommunen där Gusum Solopellets finns. I Valdemarsvik så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Gusum Solopellets tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Gusum Solopellets har haft sedan 2006-06-29. Gusum Solopellets har funnits sedan och 2006-06-29 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Gusum Solopellets så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-8127771.

Valdemarsvik arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Gusum Solopellets har idag 720418-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Gusum Solopellets

Installation, service och försäljning av solfångaranläggningar och pelletsanläggningar. Byggnation och renovering av byggnader och fastigheter, inlusive snickerier, vvs, el, tele, datanätverk. Uthyrning och försäljning av fastigheter. Handel med båtar och motorfordon, släp.

I Gusum Solopellets så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Edman, Stig Thomas som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .