Bostadsrättsföreningen Vetet nr 2 i Valdemarsvik

Östergötlands län

Information

Föreningen har till ändamål att förvärva, uppföra, äga och förvalta bostadshus i Valdemarsvik samt att i föreningen till- höriga hus åt sina medlemmar eller vissa bland dem upplåta bostäder och andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Vetet nr 2 i Valdemarsvik vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Valdemarsvik så är Bostadsrättsföreningen Vetet nr 2 i Valdemarsvik ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Valdemarsvik arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Valdemarsvik och i Östergötlands län. Redan 1946-02-08 så skapades Bostadsrättsföreningen Vetet nr 2 i Valdemarsvik och företaget är har ej F-skattsedel.

725000-0119 är organisationsnummret för företaget som finns i Valdemarsvik.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Vetet nr 2 i Valdemarsvik och det finns många företag som är i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Vetet nr 2 i Valdemarsvik så går det att nå dem via telefon på 0123-12540 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Vetet nr 2 i Valdemarsvik är Sigfelt, Timo Kullervo som är född 1941 och har titeln Likvidator, .