Föreningen Folkets Hus i Gusum u.p.a.

Östergötlands län

Information

725000-2131 är organisationsnummer för verksamheten Föreningen Folkets Hus i Gusum u.p.a.. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Föreningen Folkets Hus i Gusum u.p.a. är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Valdemarsvik som är den kommunen som Föreningen Folkets Hus i Gusum u.p.a. finns i.

Föreningen Folkets Hus i Gusum u.p.a. har varit registrerat sedan 1935-09-18 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Föreningen Folkets Hus i Gusum u.p.a. så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Föreningen Folkets Hus i Gusum u.p.a. är och det finns flera verksamheter i Valdemarsvik som också är .

Firmatecknare för Föreningen Folkets Hus i Gusum u.p.a. är följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Leif Månsson och Örjan Carlsson, var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Föreningen Folkets Hus i Gusum u.p.a. så kan ni göra det på telefon genom 0123-20170 eller genom brev på följande adress:
Centrumplatsen, 610 40, Gusum

Förenigen har till ändamål att främja sina medlemmars ekonomiska intressen genom att medelst inköp av fastigheter eller byggande av hus, mot betalning tillhandahålla samlingslokaler, affärs- lokaler, bostäder, drivande av kafé, matservering och biograf- rörelse, varav följer skyldighet att föra handelsböcker.

Det finns olika personer som har en koppling med Föreningen Folkets Hus i Gusum u.p.a. och det är Beckman, Lars Thore som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Örjan Birger som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsström, Brittchen Jarka Christina som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Leif Robert Valdemar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Quick, Kurt Veine Kennet som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Skill, Stig Oscar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamotÖsterholm, Kerstin Margareta som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlin, Håkan Lennart som är född 1946 och har titeln Suppleant, Karlsson, Lilly Anna Maria som är född 1932 och har titeln SuppleantSchultz, Gunnar Olof som är född 1927 och har titeln Suppleant