Svenska Skogsföretagares Certifieringsgrupp Ek. för.

Östergötlands län

Information

Svenska Skogsföretagares Certifieringsgrupp Ek. för. är ett företag som finns i Valdemarsvik. I Svenska Skogsföretagares Certifieringsgrupp Ek. för. finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bjurbäck, Bengt Ingemar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Bo Anders Jörgen som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Ulf Evert som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Gerdtman, Stig Olof som är född 1956 och har titeln Suppleant, Hermansson, Lennart som är född 1954 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Svenska Skogsföretagares Certifieringsgrupp Ek. för. så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Svenska Skogsföretagares Certifieringsgrupp Ek. för. på telefon 0123-12312.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen gneom gruppcertifiering och gneom att bidra till miljöspårbarhet för det virke de omsätter, samt därmed sammanhängande verksamhet. Medlem deltar i den ekonomiska verksamheten genom att certifiera virke genom föreningen.

Idag är Svenska Skogsföretagares Certifieringsgrupp Ek. för. av bolagstypen Ekonomisk förening.

Svenska Skogsföretagares Certifieringsgrupp Ek. för. är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Valdemarsvik arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Svenska Skogsföretagares Certifieringsgrupp Ek. för. innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-08-05 och Svenska Skogsföretagares Certifieringsgrupp Ek. för. är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-08-05.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Svenska Skogsföretagares Certifieringsgrupp Ek. för. så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Eriksson, Ulf Evert

Svenska Skogsföretagares Certifieringsgrupp Ek. för. har 769608-1368 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.