Mobäcks Skog & Allservice

Östergötlands län

Information

780305-XXXX är organisationsnummer för bolaget Mobäcks Skog & Allservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mobäcks Skog & Allservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Valdemarsvik som är den kommunen som Mobäcks Skog & Allservice finns i.

Mobäcks Skog & Allservice har varit registrerat sedan 2007-03-02 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-06-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mobäcks Skog & Allservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-06-03.

Mobäcks Skog & Allservice är och det finns flera bolag i Valdemarsvik som också är .

Firmatecknare för Mobäcks Skog & Allservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mobäcks Skog & Allservice så kan ni göra det på telefon genom 0123-32045 eller genom brev på följande adress:

Skogsavverkning, röjning och plantering av skog. Anläggning av trädgård samt skötsel av trädgård och till dessa hörande verksamheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Mobäcks Skog & Allservice och det är Mobäck, Karl Johan Ingemar som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma,