Skärgårdstema i Östergötland

Östergötlands län

Information

Skärgårdstema i Östergötland är ett av många bolag som finns i Valdemarsvik. Det är nämligen den kommunen som Skärgårdstema i Östergötland finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Skärgårdstema i Östergötland är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2008-01-31.

Skärgårdstema i Östergötland som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2008-02-12. Men sedan 2008-01-31 så har Skärgårdstema i Östergötland varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Skärgårdstema i Östergötland så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-3408607.

Valdemarsvik arbetar för att bolag som Skärgårdstema i Östergötland ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Skärgårdstema i Östergötland. Det finns flera bolag i Östergötlands län.

Byggnationer och reparationer av hus och bryggor. Reparationer av fritidsbåtar och båtmotorer. Målning av hus inomhus samt utomhus. Grävning och planering med grävmaskin.

Firmatecknare för Skärgårdstema i Östergötland är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Skärgårdstema i Östergötland och det är följande personer, Österman, Lars Gustav Fredrik som är född 1984 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Skärgårdstema i Östergötland är 840404-XXXX.