Lezzie's Klipp

Östergötlands län

Information

890203-XXXX är organisationsnummer för företaget Lezzie's Klipp. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lezzie's Klipp är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Valdemarsvik som är den kommunen som Lezzie's Klipp finns i.

Lezzie's Klipp har varit registrerat sedan 2007-05-23 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-31 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lezzie's Klipp så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-06-14.

Lezzie's Klipp är och det finns flera bolag i Valdemarsvik som också är .

Firmatecknare för Lezzie's Klipp är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lezzie's Klipp så kan ni göra det på telefon genom 070-3514869 eller genom brev på följande adress:

Frisörverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lezzie's Klipp och det är Andersson, Anna Maria som är född 1989 och har titeln Innehavare av enskild firma,