Olles Radio & TV Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Olles Radio & TV Handelsbolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Valdemarsvik som är den kommunen där Olles Radio & TV Handelsbolag finns. I Valdemarsvik så finns det många olika Handelsbolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Olles Radio & TV Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har ej F-skatt. Olles Radio & TV Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Olles Radio & TV Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Garvareg. 22, 615 30, Valdemarsvik men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0123-51345.

Valdemarsvik arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Olles Radio & TV Handelsbolag har idag 916413-3507 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Olles Radio & TV Handelsbolag

Försäljning och service av radio, TV, video och cykel.

I Olles Radio & TV Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Carlsson, Hildur Ester Maria som är född 1918 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Jörgen Lars Olov som är född 1943 och har titeln Bolagsman, .