Korsuddens Handelsbolag

Östergötlands län

Information

916413-9447 är organisationsnummer för verksamheten Korsuddens Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Korsuddens Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Valdemarsvik som är den kommunen som Korsuddens Handelsbolag finns i.

Korsuddens Handelsbolag har varit registrerat sedan 1980-02-18 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Korsuddens Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Korsuddens Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Valdemarsvik som också är .

Firmatecknare för Korsuddens Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Korsuddens Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0123-40293 eller genom brev på följande adress:
Korsudden, 610 42, Gryt

Skärgårdssysslor t ex nybyggnation, isättning, upptagning och reparation av båtar samt övrig reparation m m.

Det finns olika personer som har en koppling med Korsuddens Handelsbolag och det är Lundström, Anna-Lena Maria som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Lundström, Kurt Gustaf som är född 1944 och har titeln Bolagsman,