Afrodite Hår & Hudvård Handelsbolag

Östergötlands län

Information

916518-9961 är organisationsnummer för bolaget Afrodite Hår & Hudvård Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Afrodite Hår & Hudvård Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Valdemarsvik som är den kommunen som Afrodite Hår & Hudvård Handelsbolag finns i.

Afrodite Hår & Hudvård Handelsbolag har varit registrerat sedan 1983-02-18 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-03-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Afrodite Hår & Hudvård Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Afrodite Hår & Hudvård Handelsbolag är och det finns flera bolag i Valdemarsvik som också är .

Firmatecknare för Afrodite Hår & Hudvård Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Afrodite Hår & Hudvård Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0123-10988 eller genom brev på följande adress:
Storg. 9 A, 615 30, Valdemarsvik

Hår och hudvård.

Det finns olika personer som har en koppling med Afrodite Hår & Hudvård Handelsbolag och det är Claeson, Axel Inge Tommy som är född 1950 och har titeln Bolagsman,