HÄLSO-BOLAGET VALDEMARSVIK Handelsbolag

Östergötlands län

Information

HÄLSO-BOLAGET VALDEMARSVIK Handelsbolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Valdemarsvik som är den kommunen där HÄLSO-BOLAGET VALDEMARSVIK Handelsbolag finns. I Valdemarsvik så finns det många olika Handelsbolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. HÄLSO-BOLAGET VALDEMARSVIK Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket HÄLSO-BOLAGET VALDEMARSVIK Handelsbolag har haft sedan 2009-11-12. HÄLSO-BOLAGET VALDEMARSVIK Handelsbolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till HÄLSO-BOLAGET VALDEMARSVIK Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bladg. 2 B, 615 31, Valdemarsvik men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0123-10013.

Valdemarsvik arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

HÄLSO-BOLAGET VALDEMARSVIK Handelsbolag har idag 916519-9473 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för HÄLSO-BOLAGET VALDEMARSVIK Handelsbolag

Handel med varor för hem och hushåll t ex centraldammsugare, villalarm m m.

I HÄLSO-BOLAGET VALDEMARSVIK Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Hans Fredrik som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Grip Andersson, Anna Ingela som är född 1957 och har titeln Bolagsman, .