TurboDent Kommanditbolag

Östergötlands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Valdemarsvik och TurboDent Kommanditbolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och TurboDent Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för TurboDent Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

TurboDent Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1982-05-05. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Valdemarsvik där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som TurboDent Kommanditbolag ska trivas.

TurboDent Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Valdemarsvik så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Tandvård och tandvårdsadministration samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att TurboDent Kommanditbolag inte är momsregistrerat.

Idag är TurboDent Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Valdemarsvik.

Vill man komma i kontakt med TurboDent Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2424053.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med TurboDent Kommanditbolag är Vary, David Kristian som är född 1983 och har titeln Komplementär, Dion, András Béla som är född och har titeln Kommanditdelägare,Bosatt i land utanför EES, .

TurboDent Kommanditbolag har 916567-7064 som sitt organisationsnummer.