Sieverts Glasmästeri Eftr. Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Sieverts Glasmästeri Eftr. Handelsbolag är ett av många företag som finns i Valdemarsvik. Det är nämligen den kommunen som Sieverts Glasmästeri Eftr. Handelsbolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sieverts Glasmästeri Eftr. Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Sieverts Glasmästeri Eftr. Handelsbolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1986-07-11. Men sedan 1986-01-01 så har Sieverts Glasmästeri Eftr. Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Järnvägsg. 26, 615 33, Valdemarsvik. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sieverts Glasmästeri Eftr. Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0123-10751.

Valdemarsvik arbetar för att företag som Sieverts Glasmästeri Eftr. Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Sieverts Glasmästeri Eftr. Handelsbolag. Det finns flera företag i Östergötlands län.

Glasmästeri och snickeriarbeten.

Firmatecknare för Sieverts Glasmästeri Eftr. Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sieverts Glasmästeri Eftr. Handelsbolag och det är följande personer, Berg, Erik Arne som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Berg, Ingrid Helene som är född 1957 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Sieverts Glasmästeri Eftr. Handelsbolag är 916691-4623.