Harstena Båttrafik Handelsbolag

Östergötlands län

Information

916692-7849 är organisationsnummer för bolaget Harstena Båttrafik Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Harstena Båttrafik Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Valdemarsvik som är den kommunen som Harstena Båttrafik Handelsbolag finns i.

Harstena Båttrafik Handelsbolag har varit registrerat sedan 1988-03-31 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Harstena Båttrafik Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Harstena Båttrafik Handelsbolag är och det finns flera bolag i Valdemarsvik som också är .

Firmatecknare för Harstena Båttrafik Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Harstena Båttrafik Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0123-42000 eller genom brev på följande adress:
Harstena, 610 42, Gryt

Dagsturer, fiskeresor och transporter.

Det finns olika personer som har en koppling med Harstena Båttrafik Handelsbolag och det är Malmström, Ann-Sofie Linnéa som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Zschaeck. Hans Ivar Agne som är född 1946 och har titeln Bolagsman,