Larsson & Wahlman Handelsbolag

Östergötlands län

Information

I Valdemarsvik finns det ett Handelsbolag som heter Larsson & Wahlman Handelsbolag. Det finns flera verksamheter som liknar Larsson & Wahlman Handelsbolag i Östergötlands län. Valdemarsvik är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Larsson & Wahlman Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-06-16 och det finns flera verksamheter som är det i Östergötlands län.

Sedan 1992-12-11 så har Larsson & Wahlman Handelsbolag varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Larsson & Wahlman Handelsbolag och det finns fler verksamheter som är det i Valdemarsvik.

Vill man komma i kontakt med Larsson & Wahlman Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till KÄGGLA BJÖRNSMÅLA, 615 95, Valdemarsvik. Vi ni istället prata med Larsson & Wahlman Handelsbolag så kan ni göra det på 0123-33018.

Handel med glass, eterneller, livsmedel och byggvaror. Mat- servering samt tjänster inom kontor. Konsulttjänster inom bygg, jord- och skog, miljö, kvalitet och arbetsmiljö.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Larsson Vahlman, Ulla M Pernilla som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Larsson, Rolf Mikael som är född 1966 och har titeln Bolagsman, .

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

Larsson & Wahlman Handelsbolag har 916696-4719 som sitt organisationsnummer.