Qsails of Scandinavia Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Qsails of Scandinavia Handelsbolag är ett företag som finns i Valdemarsvik. I Qsails of Scandinavia Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Karl Ivar Bo som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Gustavsson, Per Olof Tobias som är född 1979 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Qsails of Scandinavia Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Qsails of Scandinavia Handelsbolag på telefon 0123-711000.

Handel med varor och tjänster för marina applikationer.

Idag är Qsails of Scandinavia Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Qsails of Scandinavia Handelsbolag är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Valdemarsvik arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Qsails of Scandinavia Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-03-29 och Qsails of Scandinavia Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-03-29.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Qsails of Scandinavia Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Qsails of Scandinavia Handelsbolag har 969703-4859 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.