Björnis Skogstjänster Kommanditbolag

Östergötlands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Valdemarsvik och Björnis Skogstjänster Kommanditbolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Björnis Skogstjänster Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Björnis Skogstjänster Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Björnis Skogstjänster Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2006-11-17. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Valdemarsvik där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Björnis Skogstjänster Kommanditbolag ska trivas.

Björnis Skogstjänster Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-01. I Valdemarsvik så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet skall innefatta att bedriva entreprenadarbeten,inom skogsbruk såsom avverkning, gallring och plantering samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Björnis Skogstjänster Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-01.

Idag är Björnis Skogstjänster Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Valdemarsvik.

Vill man komma i kontakt med Björnis Skogstjänster Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6993372.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Björnis Skogstjänster Kommanditbolag är Karlsson, Thore Lars-Göran som är född 1950 och har titeln Komplementär, Nilsson, Stig Gustaf Erling som är född 1946 och har titeln Kommanditdelägare, .

Björnis Skogstjänster Kommanditbolag har 969722-9228 som sitt organisationsnummer.