Jahn Johansson i Valdemarsvik

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Valdemarsvik och Jahn Johansson i Valdemarsvik är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Jahn Johansson i Valdemarsvik är ett av dem. Statusen för Jahn Johansson i Valdemarsvik är att Bolaget är aktivt.

Jahn Johansson i Valdemarsvik är ett Enskild firma och skapades 1997-12-15. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Valdemarsvik där företaget finns i jobbar för att företag som Jahn Johansson i Valdemarsvik ska trivas.

Jahn Johansson i Valdemarsvik är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Valdemarsvik så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Fastighetsförmedling och redovisningsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jahn Johansson i Valdemarsvik är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Jahn Johansson i Valdemarsvik och det finns flera företag som är det idag i Valdemarsvik.

Vill man komma i kontakt med Jahn Johansson i Valdemarsvik så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Jahn Johansson i Valdemarsvik är Johansson, Jahn-Olof Sixten som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Jahn Johansson i Valdemarsvik har 380223-XXXX som sitt organisationsnummer.