Bernt Johanssons Grävmaskiner i Valdemarsvik

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Valdemarsvik och Bernt Johanssons Grävmaskiner i Valdemarsvik är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Bernt Johanssons Grävmaskiner i Valdemarsvik är ett av dem. Statusen för Bernt Johanssons Grävmaskiner i Valdemarsvik är att Bolaget är aktivt.

Bernt Johanssons Grävmaskiner i Valdemarsvik är ett Enskild firma och skapades 1983-03-11. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Valdemarsvik där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bernt Johanssons Grävmaskiner i Valdemarsvik ska trivas.

I Valdemarsvik så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Maskingrävning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bernt Johanssons Grävmaskiner i Valdemarsvik inte är momsregistrerat.

Idag är Bernt Johanssons Grävmaskiner i Valdemarsvik och det finns flera bolag som är det idag i Valdemarsvik.

Vill man komma i kontakt med Bernt Johanssons Grävmaskiner i Valdemarsvik så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0123-51274.

.

De som är på något sätt har med Bernt Johanssons Grävmaskiner i Valdemarsvik är Johansson, Bernt Herman som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Bernt Johanssons Grävmaskiner i Valdemarsvik har 380419-XXXX som sitt organisationsnummer.