Sjöentreprenader i Gryt

Östergötlands län

Information

Sjöentreprenader i Gryt hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Valdemarsvik som är den kommunen där Sjöentreprenader i Gryt finns. I Valdemarsvik så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Sjöentreprenader i Gryt tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Sjöentreprenader i Gryt har haft sedan 1999-01-01. Sjöentreprenader i Gryt har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Sjöentreprenader i Gryt så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-8392322.

Valdemarsvik arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Sjöentreprenader i Gryt har idag 381120-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Sjöentreprenader i Gryt

Konsultverksamhet inom sjöentreprenader som har anknytning till sjön.

I Sjöentreprenader i Gryt så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Österström, Karl Sigvard som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma, Österström, Karin Gun-Louise som är född 1942 och har titeln Prokurist, .