F:a Torsten Södling

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Valdemarsvik och F:a Torsten Södling är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och F:a Torsten Södling är ett av dem. Statusen för F:a Torsten Södling är att Bolaget är aktivt.

F:a Torsten Södling är ett Enskild firma och skapades 1975-12-19. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Valdemarsvik där företaget finns i jobbar för att företag som F:a Torsten Södling ska trivas.

F:a Torsten Södling är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Valdemarsvik så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bergsprängning och grundarbeten. Uthyrning av båtplatser samt vinteruppläggning av båtar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att F:a Torsten Södling är momsregistrerat och det har de varit sedan 1973-01-01.

Idag är F:a Torsten Södling och det finns flera företag som är det idag i Valdemarsvik.

Vill man komma i kontakt med F:a Torsten Södling så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0121-60113.

.

De som är på något sätt har med F:a Torsten Södling är Södling, Nils Erik Torsten som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

F:a Torsten Södling har 390713-XXXX som sitt organisationsnummer.