Tegel och murverk Lars Lundin

Östergötlands län

Information

Tegel och murverk Lars Lundin hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Valdemarsvik som är den kommunen där Tegel och murverk Lars Lundin finns. I Valdemarsvik så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Tegel och murverk Lars Lundin tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Tegel och murverk Lars Lundin har haft sedan 1998-01-01. Tegel och murverk Lars Lundin har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Tegel och murverk Lars Lundin så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Valdemarsvik arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Tegel och murverk Lars Lundin har idag 390815-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Tegel och murverk Lars Lundin

Agentförsäljning av tegel och övriga murverksprodukter samt annat byggmaterial.

I Tegel och murverk Lars Lundin så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundin, Lars Erik som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma, .