2-Ge Verksamhets- och kvalitetsutveckling

Östergötlands län

Information

Verksamhets- och kvalitetsutveckling samt service till privat och offenlig verksamhet såsom projektledning och genomföra studier utredningar av åt mindre och medelstora företag samt kommuner.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för 2-Ge Verksamhets- och kvalitetsutveckling vars bolagstyp är Enskild firma.

I Valdemarsvik så är 2-Ge Verksamhets- och kvalitetsutveckling ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Valdemarsvik arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Valdemarsvik och i Östergötlands län. Redan 2006-05-11 så skapades 2-Ge Verksamhets- och kvalitetsutveckling och företaget är har F-skattsedel 2-Ge Verksamhets- och kvalitetsutveckling har haft det sedan 2006-05-04.

2-Ge Verksamhets- och kvalitetsutveckling är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-05-04

420502-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Valdemarsvik.

Just nu är 2-Ge Verksamhets- och kvalitetsutveckling och det finns många företag som är i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med 2-Ge Verksamhets- och kvalitetsutveckling så går det att nå dem via telefon på 0121-31100 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom 2-Ge Verksamhets- och kvalitetsutveckling är Österdahl, Göran Peter som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .