Hyr & ServiceCenter i Valdemarsvik

Östergötlands län

Information

Hyr & ServiceCenter i Valdemarsvik hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Valdemarsvik som är den kommunen där Hyr & ServiceCenter i Valdemarsvik finns. I Valdemarsvik så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Hyr & ServiceCenter i Valdemarsvik tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Hyr & ServiceCenter i Valdemarsvik har haft sedan 1994-01-01. Hyr & ServiceCenter i Valdemarsvik har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Hyr & ServiceCenter i Valdemarsvik så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0123-12181.

Valdemarsvik arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Hyr & ServiceCenter i Valdemarsvik har idag 430310-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Hyr & ServiceCenter i Valdemarsvik

Skrivbyrå- och turistverksamhet, biluthyrning, stugförmedling samt därmed förenlig verksamhet.

I Hyr & ServiceCenter i Valdemarsvik så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sjögren, Roy Nils som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .