JÖRGEN SVENSSON SKOGSENTREPRENAD

Östergötlands län

Information

461111-XXXX är organisationsnummer för verksamheten JÖRGEN SVENSSON SKOGSENTREPRENAD. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JÖRGEN SVENSSON SKOGSENTREPRENAD är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Valdemarsvik som är den kommunen som JÖRGEN SVENSSON SKOGSENTREPRENAD finns i.

JÖRGEN SVENSSON SKOGSENTREPRENAD har varit registrerat sedan 2009-01-27 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för JÖRGEN SVENSSON SKOGSENTREPRENAD så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan -0001-11-30.

JÖRGEN SVENSSON SKOGSENTREPRENAD är och det finns flera verksamheter i Valdemarsvik som också är .

Firmatecknare för JÖRGEN SVENSSON SKOGSENTREPRENAD är följande:

Vill ni komma i kontakt med JÖRGEN SVENSSON SKOGSENTREPRENAD så kan ni göra det på telefon genom 0493-42021 eller genom brev på följande adress:

Skogsavverkning och skotning, linjeröjning.

Det finns olika personer som har en koppling med JÖRGEN SVENSSON SKOGSENTREPRENAD och det är Svensson, Nils Jörgen som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,