Kindborns Turistomsorg

Östergötlands län

Information

Kindborns Turistomsorg hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Valdemarsvik som är den kommunen där Kindborns Turistomsorg finns. I Valdemarsvik så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Kindborns Turistomsorg tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Kindborns Turistomsorg har haft sedan 2001-01-29. Kindborns Turistomsorg har funnits sedan och 2001-01-29 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Kindborns Turistomsorg så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0123-12426.

Valdemarsvik arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Kindborns Turistomsorg har idag 470319-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Kindborns Turistomsorg

Uthyrning av rum och resturang inriktad på thaimat.

I Kindborns Turistomsorg så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kindborn, Kjell Edvin som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .