Krogsmåla Sand & Grus

Östergötlands län

Information

Krogsmåla Sand & Grus hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Valdemarsvik som är den kommunen där Krogsmåla Sand & Grus finns. I Valdemarsvik så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Krogsmåla Sand & Grus tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Krogsmåla Sand & Grus har haft sedan 1994-01-01. Krogsmåla Sand & Grus har funnits sedan och 1970-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Krogsmåla Sand & Grus så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0123-32049.

Valdemarsvik arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Krogsmåla Sand & Grus har idag 470331-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Krogsmåla Sand & Grus

Handel med sand- och grusprodukter.

I Krogsmåla Sand & Grus så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Karl Ragnar som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .