Hagelins Allservice

Östergötlands län

Information

480630-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Hagelins Allservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hagelins Allservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Valdemarsvik som är den kommunen som Hagelins Allservice finns i.

Hagelins Allservice har varit registrerat sedan 2001-06-13 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-07-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hagelins Allservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-07-13.

Hagelins Allservice är och det finns flera verksamheter i Valdemarsvik som också är .

Firmatecknare för Hagelins Allservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hagelins Allservice så kan ni göra det på telefon genom 070-3239048 eller genom brev på följande adress:

VVS-arbeten, rep. vatten och avloppspumpar samt snickerier.

Det finns olika personer som har en koppling med Hagelins Allservice och det är Hagelin, Lars Göran som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,