Can Företagsresurs

Östergötlands län

Information

I Valdemarsvik finns det ett Enskild firma som heter Can Företagsresurs. Det finns flera företag som liknar Can Företagsresurs i Östergötlands län. Valdemarsvik är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Can Företagsresurs är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera bolag som är det i Östergötlands län.

Sedan 1999-09-20 så har Can Företagsresurs varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Can Företagsresurs och det finns fler företag som är det i Valdemarsvik.

Vill man komma i kontakt med Can Företagsresurs så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Can Företagsresurs så kan ni göra det på 0123-12110.

Konsultverksamhet med inriktning på projektledning, marknads- föring och personaktiviteter. Försäljning av tillskottsprodukter och tillbehör till djurgårdar. Jord- och skogsbruk.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Nilsson, Arne Christer som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Can Företagsresurs har 501107-XXXX som sitt organisationsnummer.