Stig Hagbergs Bilservice

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Valdemarsvik och Stig Hagbergs Bilservice är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Stig Hagbergs Bilservice är ett av dem. Statusen för Stig Hagbergs Bilservice är att Bolaget är aktivt.

Stig Hagbergs Bilservice är ett Enskild firma och skapades 1982-01-08. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Valdemarsvik där företaget finns i jobbar för att företag som Stig Hagbergs Bilservice ska trivas.

Stig Hagbergs Bilservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Valdemarsvik så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bilverkstad, handel med begagnade och nya bilar. Handel med diverse varor inom konsumtions- och distributionsleden.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stig Hagbergs Bilservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 1982-01-01.

Idag är Stig Hagbergs Bilservice och det finns flera företag som är det idag i Valdemarsvik.

Vill man komma i kontakt med Stig Hagbergs Bilservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0123-20112.

.

De som är på något sätt har med Stig Hagbergs Bilservice är Hagberg, Stig Göran som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Stig Hagbergs Bilservice har 510501-XXXX som sitt organisationsnummer.