Sjökroken Gård & Marin

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Valdemarsvik och Sjökroken Gård & Marin är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Sjökroken Gård & Marin är ett av dem. Statusen för Sjökroken Gård & Marin är att Bolaget är aktivt.

Sjökroken Gård & Marin är ett Enskild firma och skapades 1996-07-17. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Valdemarsvik där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Sjökroken Gård & Marin ska trivas.

Sjökroken Gård & Marin är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Valdemarsvik så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Handel, förmedling, förvaring och uthyrning av båtar samt konsult inom miljö, marknadsföring och affärsutveckling. Sjötransporter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sjökroken Gård & Marin är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Sjökroken Gård & Marin och det finns flera verksamheter som är det idag i Valdemarsvik.

Vill man komma i kontakt med Sjökroken Gård & Marin så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 010-2848456.

.

De som är på något sätt har med Sjökroken Gård & Marin är Trygg, Lars Axel Vilhelm som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Sjökroken Gård & Marin har 530925-XXXX som sitt organisationsnummer.