Järnaffären i Valdemarsvik Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva järnvaruhandel samt därmed förenlig verksamhet likaså äga och förvalta fast egendom jämte värdepapper och annan lös egendom.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Järnaffären i Valdemarsvik Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Valdemarsvik så är Järnaffären i Valdemarsvik Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Valdemarsvik arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Valdemarsvik och i Östergötlands län. Redan 1947-02-05 så skapades Järnaffären i Valdemarsvik Aktiebolag och bolaget är har ej F-skattsedel.

Järnaffären i Valdemarsvik Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556049-4022 är organisationsnummret för bolaget som finns i Valdemarsvik.

Just nu är Järnaffären i Valdemarsvik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Järnaffären i Valdemarsvik Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0123-12640 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Järnaffären i Valdemarsvik Aktiebolag är Lindkvist, Karin Rigmor Irene som är född 1954 och har titeln VD, Gustafsson, Carina Birgitta Helena som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindkvist, Karin Rigmor Irene som är född 1954 och har titeln Suppleant, Colmodin, Thomas Lennart som är född 1954 och har titeln Revisor, .