Ringarums Bensinstation Aktiebolag (Q8)

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Ringarums Bensinstation Aktiebolag (Q8). Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Valdemarsvik här finns det många olika Aktiebolag. Ringarums Bensinstation Aktiebolag (Q8) tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Valdemarsvik jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Ringarums Bensinstation Aktiebolag (Q8) är momsregistrerat sedan1975-01-01 och har organisationsnummer 556059-3815.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0121-30300 alternativt besöka eller skicka post till Ringarums Bensinstation Aktiebolag (Q8) på följande adress Kyrkängsv. 1, 610 41, Ringarum.

Ringarums Bensinstation Aktiebolag (Q8) är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Ringarums Bensinstation Aktiebolag (Q8) så sitter följande personer i styrelsen: , , , Persson, Maj-Britt Margareta som är född 1938 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva bensinstationsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.